Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van januari 2018

Bastiaan van Dijk Photography
Kerkstraat 34
8051 GM Hattem
KvK 55091482

Algemeen:
1. De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot..
2. De fotograaf behoud het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen.
3. Bij het boeken van een fotoshoot stuur ik u de algemene voorwaarden per email. Hier moet u eerst even mee akkoord gaan.

De Foto’s:
1. Bastiaan van Dijk Photography zal nooit zonder toestemming uw foto gebruiken voor commerciële doeleinden. Hiervoor zal ik altijd toestemming vragen.
2. De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op social media kanalen of elders op internet.
3. Het bewerken van mijn foto’s door de ontvanger is niet toegestaan.
4. Het is voor de ontvanger van de foto’s niet toegestaan de foto’s door te geven aan andere (commerciële) bedrijven zonder mijn toestemming.

Levering:
1. De fotograaf levert de foto’s 4 weken na de fotosessie, mits mogelijk. Deze termijn kan langer zijn als Bastiaan van Dijk Photography afhankelijk is van andere partijen voor de levering van materialen. Als de levertijd afwijkend is, zal Bastiaan van Dijk Photography dit altijd melden.
2. Na de fotoshoot maakt u een selectie van de foto’s die u wilt hebben. Het aantal hiervan is afhankelijk van het pakket dat u kiest bij Bastiaan van Dijk Photography.
3. De foto’s worden verstuurd via We Transfer tenzij het anders is afgesproken.
4. Bastiaan van Dijk Photography levert geen onbewerkte bestanden.

De fotoshoot:
1. Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor de fotograaf en de klant beiden schikt.
2. In geval dat u echt niet kan. Dient u dit 48 uur van te voren te melden aan de fotograaf.
3. De Fotograaf fotografeert en levert de foto’s in de stijl die hij gebruikt. Hierbij is bewerking aan de foto’s toegepast.
4. Mocht de fotograaf onverwacht ziek zijn of niet in de mogelijkheid zijn te fotograferen wordt er als dit nodig is een vervangende fotograaf geregeld.

Betaling:
1. De betalingstermijn is 14 dagen na de factuurdatum.
2. De betaling dient voor aanvang van de fotoshoot betaalt te zijn.

Privacy:
Bastiaan van Dijk Photography zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (email, telefoon, etc.) doorgeven aan derden of openbaar maken.

Klachten:
Heeft u een klacht? Jammer! Maar dat los ik graag zo goed mogelijk op.
1. Laat Bastiaan van Dijk Photography binnen 5 werkdagen nadat u de factuur heeft ontvangen weten dat u een klacht heeft. En waar de klacht over gaat. Dat kan per mail of per brief. info@bastiaanvandijk.com
2. Heeft u een klacht ingediend? Dan blijft u verplicht om te betalen
3. Bastiaan van Dijk Photography reageert altijd binnen 10 werkdagen op een klacht.