Let all that you do be done in love
Bastiaan van Dijk Photography-3407.jpg

 Weddings

Zijn jullie dat avontuurlijke stel waarvan de grote dag is aangebroken. En willen jullie dit op een avontuurlijke stijl gefotografeerd hebben? Zonder alle clichés? Gewoon puur, authentiek en echt? Die dag, wil ik graag voor jullie vast leggen. Zodat je voor altijd na kan genieten. Stuur een mailtje voor de brochure en laten we vooral een kop koffie drinken om naar de mogelijkheden te kijken!

Hier onder een kleine impressie van wat ik doe.

Bastiaan van Dijk Photography-0449.jpg

Bastiaan heeft onze trouwdag vastgelegd: het zijn stuk voor stuk schitterende foto's in een stijl die helemaal bij ons past!
Vanaf moment één hebben we optimaal genoten van onze dag, omdat we wisten dat de man achter de camera zijn vak verstaat.
De sfeer tijdens de fotosessie was gezellig en ongedwongen, het vloog voorbij. Verder heeft Bastiaan alle belangrijke momenten van 'onze' dag vastgelegd, waarbij hij als fotograaf op een prettige manier op de achtergrond aanwezig was.De foto's kregen we zeer snel geleverd, waarop duidelijk zijn kwaliteiten als fotograaf en zijn oog voor (voor ons) belangrijke details te zien zijn. Iedereen die tot nu toe onze foto's heeft gezien is erg enthousiast en positief.
Prachtige foto's, eerlijke prijs, fijne vent: wij hadden geen betere keuze kunnen maken.
Ontzettend bedankt Bastiaan!
J & J

Wat anderen zeggen:

Wij hebben ons vanaf het eerste moment op ons gemak gevoeld bij Bastiaan. Hij heeft ons weten vast te leggen op een manier die precies bij ons past. Zijn stijl van fotograferen is onwijs mooi met oog voor detail waarbij hij zowel emotie alsook sfeer weet vast te leggen. Wij, en iedereen die de foto's gezien heeft, zijn ontzettend enthousiast over de resultaten van de bruiloft foto's! Bastiaan is tot aan de avond bij ons aanwezig geweest zonder dat we dit echt door gehad hebben en heeft onze wensen helemaal waar gemaakt. Nogmaals ontzettend bedankt voor het mogen meegenieten van jouw talent!!

L & B


_MG_4101.jpg

 Enthousiast geworden?

Ik ook! laten we er wat geweldigs van maken!